Financiële administratie

Voor de financiële administratie maken wij bij voorkeur gebruik van het on-line administratie pakket Reeleezee®. Met Reeleezee® kunt u eenvoudig uw inkomsten en uitgaven bijhouden. Wilt u meer dan kunt u uw administratie uitbreiden met modules voor factureren en aanmanen, budgetteren of uren bijhouden. Helemaal nieuw is Reeleezee Kassa.

Wat een online pakket zo aantrekkelijk maakt is dat u anderen, zoals Lia Spijker Administratieve Dienstverlening, toegang kunt geven tot uw administratie. U kunt aan ons delen van uw administratie uitbesteden. U bepaalt hoever u daarin wilt gaan. Vaak zullen dit de salarisboekingen zijn; afschrijvingen of boekingen die samenhangen met reserveringen voor belastingen. Maar ook taken kunt u uitbesteden: facturatie; debiteurenbeheer, belastingaangifte.

Het is natuurlijk ook mogelijk uw administratie met de reeds bij u in gebruik zijnde software met onze hulp voort te zetten. Startende ondernemers helpen wij op weg met het opzetten van de administratie en het verwerken van de boekhouding.

Startende ondernemer?

Startende ondernemers helpen wij op weg met het opzetten van de administratie en het verwerken van de boekhouding. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.